Bon estiu a tothom

a
En resposta a l'article publicat al bloc GràciesJaume i a títol personal, en Jesús Arroyo (membre de la Plataforma) publica el següent escrit
P
a
Divendres 25 de juliol, vam cel·lebrar a la Plaça de l'Era la Festa d'Estiu. Amb aquesta festa acomiadem la temporada per prendre'ns unes vacances que de ben segur ens les mereixem. L'activitat de la Plataforma tornarà al setembre amb més força i més ganes.

L'acte festiu va consistir en un tastet de pa; pa amb oli i sal, pa amb oli i sucre, pa amb vi i sucre i pa amb xocolata. Alguns assistents van tenir la oportunitat per recordar vells sabors i d'altres -els més joves- per descobrir-los. Durant l'acte vam continuar recollint signatures i també alguna aportació econòmica.

A continuació vam tenir una coreografia de Georgina Vega i les seves alumnes i també l'actuació de 2 monologuistes (Virgina i Àngel), alumnes de l'escola de teatre de Mònica Lucchetti. Aquests darrers actors, actuen cada final de mes, al Teatre LLantiol de Barcelona.
j

FESTA D'ESTIU


Us convidem aquest divendres 25 de juliol a la Festa d'Estiu que cel·lebrarà la Plataforma en Defensa del PaP. El motiu d'aquesta trobada és acomiadar la temporada d'activitat de la Plataforma coincidint amb l'arribada de les vacances.

Hi haurà un petit tastet tradicional de pa i també una actuació musical en directe.

Ens trobareu a la Plaça d l'Era a partir de les 20h30.



Us hi esperem!

Des de DEPANA ens informen de la Festa del Compostatge que té lloc a Llavorsí. Tallers, activitats, música, informació i jocs per a totes les edats que ompliran l'esplanada del camping de Llavorsí.

Us adjuntem el programa

b

RECURS DE REPOSICIÓ MODIFICACIÓ DEL CONTRACTE URBASER


g
La Plataforma en Defensa del PAP, va presentar el passat divendres 11 de juliol un RECURS DE REPOSICIÓ CONTRA L'ACORD 19, PRES PER
LA JUNTA DE GOVERN LOCAL DEL PASSAT 1 DE JULIOL "MODIFICACIÓ DEL CONTRACTE D’ARRENDAMENT DE LA GESTIÓ DELS SERVEIS MUNICIPALS DE NETEJA DE LA VIA PÚBLICA I RECOLLIDA DE RESIDUS."





Us adjuntem l'enllaç on podeu consultar el text del recurs i una imatge del mateix text amb el segell del registre de l'Ajuntament de Vilassar de Mar (2008/6235)

d


DENUNCIEM EL FRACÀS DEL SISTEMA DE CONTENIDORS

d

DENUNCIEM PÚBLICAMENT I DE MANERA ENÈRGICA EL FRACÀS DEL SISTEMA DE CONTENIDORS I DEMANEM QUE TORNI EL SISTEMA PORTA A PORTA (PAP) A VILASSAR DE MAR

Cada dia que passa, s’evidencia més que el sistema de recollida selectiva amb contenidors al carrer, és un FRACÀS estrepitós:

- contenidors desbordats,

- incompliment de l’horari d’ús dels contenidors,

- brossa als carrers i a les papereres,

- barreja indiscriminada de la brossa,

- “illes ecològiques” convertides en abocadors,

- i una pudor permanent i indescriptible.

La instal·lació dels contenidors al carrer ja va suposar un pas enrera: es va “arrasar” i menysprear tot el que s'havia construït amb la pedagogia que tant li falta a aquest equip de Govern.


Pedagogia, que si l’equip de govern hagués utilitzat fent campanyes de sensibilització i informació, avui (potser) no estaríem parlant d’aquest fracàs. I (potser) tampoc seria tant evident la falta d’interès i compromís que té l’equip de govern amb el medi ambient, la salut pública i la població de Vilassar de Mar.

I mentre aquest equip de govern de fa la vista grossa, a Arenys de Mar aposten per el porta a porta (PAP) i a Sant Vicenç de Montalt se sanciona l’abandonament de brossa al carrer.

A Vilassar de Mar, ja fa temps que anem contracorrent. I el preu que haurem de pagar, serà molt alt.


DENUNCIEM PÚBLICAMENT I DE MANERA ENÈRGICA EL FRACÀS DEL SISTEMA DE CONTENIDORS I DEMANEM QUE TORNI EL SISTEMA PORTA A PORTA (PAP) A VILASSAR DE MAR

b

Actualitat - Recull de premsa

a
Arenys de Mar obligarà al gener de 2009 a fer la recollida de la brossa porta a porta


Fantàstica noticia que llegiem el passat 3 de juliol a EL PUNT! Des d'aqui felicitem l'equip de govern d'Arenys de Mar, per aquesta decisió.



Veïns de l’avinguda Perú de Mataró, es queixen de la pudor dels nous contenidors

Noticia apareguda al Capgrós de Mataró. Un exemple més, de la problemàtica que porten els contenidors soterrats.
o

Carta al Director - Diari Maresme

El passat divendres 4 de juliol, el portal Diari Maresme, publicava una carta al director amb el títol "No a la instal•lació de cinc grups de contenidors soterrats a Vilassar de Mar".

La carta, enviada per la Plataforma en Defensa del PaP, recull els principals punts de l'al·legació al projecte de contenidors soterrats.

Podeu llegir la carta en el següent enllaç
A

Degut a la limitació d'allotjament de fotografies que proporciona Flickr, la primera galeria ja no en pot allotjar més. Així doncs, continuarem publicant les fotografies dels desastres i de les misèries que dia rera dia, ens trobem als carrers de Vilassar de Mar en aquesta NOVA GALERIA,

Des d'aquest espai, volem agrair publicament la tasca que fan les persones que col·laboren amb la Plataforma, fent-nos arribar, queixes, denúncies o fotografes. Us animem a continuar amb aquesta tasca!
j
a

La foto del lector . LA VANGUARDIA - 5 de juliol de 2008

Us enllacem la fotografia del lector. La fotografia denuncia la insolidaritat i irresposabilitat dels veïns i veïnes de Tiana, amb la brossa.
a

Text definitiu i presentació de l'al·legació


Aquest matí, la Plataforma en Defensa del PaP, ha presentat a l'Ajuntament de Vilassar de Mar, una al·legació al projecte d'instal·lació de cinc grups de contenidors soterrats que va ser aprovat inicialment per la Junta de Govern Local del passat 27 de maig de 2008.

j

Podeu llegir el text definitiu, en aquest enllaç.

a

Us adjuntem una imatge de la primera pàgina del text amb el registre de l'Ajuntament (2008/6011)


w.endefensaelpap.blogspot.com


top