No cessió de la Sala de Plens


El passat 13 de desembre de desembre de 2008, la Associació Plataforma en Defensa del Pap, va demanar per instància a l'Ajuntament de Vilassar de Mar, la cessió de la Sala de Plens, per a celebrar-hi -com han fet d'altres Associacions i Plataformes locals- la presentació oficial de la mateixa, coincidint amb l'aprovació dels seus estatuts.

L'acte de presentació que estava programat per el passat dimarts 27 de gener, no es va poder celebrar ja que la resposta de l'equip de govern, no va arribar fins el dia anterior a l'acte, dilluns 26 de gener.

La resposta escrita, la podeu llegir a la imatge inferior.

Des d'aquest espai i tal i com es va transmetre a l'Equip de Govern durant el darrer ple del dia 28, lamentem aquesta decisió.
Y

Al·legació a l'ordenança de la recollida de residus

D
Durant el passat ple municipal del 4 de desembre de 2008, va tenir lloc l'aprovació inicial de l'ordenança reguladora de la gestió de residus sòlids de Vilassar de Mar.

Dins del termini de 30 dies d'exposició pública de la ordenança, en el que es poden presentar al·legacions, la Plataforma en Defensa del Pap, va presentar el passat 21 de gener de 2009, una esmena a la totalitat de la ordenança.


Podeu llegir el text definitiu en aquest enllaç.

top