No Incineradora BCN


Aquí teniu l'enllaç del blog que diu NO a la nova incineradora a l'àrea Metropolitana de Barcelona
L'Associació Plataforma en Defensa del Pap i Medi Ambient s'hi ha adherit.


(No a la incineració dels residus si a la reducció, reutilització i reciclatge!)

Articles apareguts en premsa en relació a les Incineradores


Aquí podeu llegir un article aparegut el dia 16 de juliol en el diari El Punt, on experts mèdics alerten del risc per a la salut de la incineració dels residus.

Acompanyem també una imatge d'un article aparegut el dia 17 de juliol en el diari La Vanguardia, on es pot llegir un Manifest que refusa la nova incineradora.

Diverses queixes respecte a la neteja de la vila


Des d'aquí fem públiques les diverses queixes rebudes de diferents veïns i veïnes dels carrers de Vilassar de Mar, respecte a la neteja viària dels carrers de la vila.

La Plataforma ha constatat també, l'increment del nivell de brutícia als carrers, a les illes de contenidors i a les papereres viàries.

La recollida selectiva en el cas dels contenidors està essent mínima, doncs la recollida es fa de manera indiscriminada segons el volum de brossa que ocupa l'espai públic, essent menyspreat l'esforç dels ciutadans i ciutadanes que fan la selecció en origen (als seus domicilis).

Des d'aquí demanem que es reforci i s'incrementi la neteja de la via pública i la freqüència de buidat i neteja dels contenidors i papereres, mantenint i garantitzant la recollida selectiva dels residus que s'hi llencen.



S'ha aprovat el projecte de construcció de cinc noves illes de contenidors soterrats a Vilassar de Mar (amb cinc boques cadauna).
La ubicació, una al carrer Narcís Monturiol, les altres... a altres indrets de la vila sense especificar.
La informació és pot consultar al Butlletí Oficial de la Provincia de Barcelona número 160, amb data 6 de juliol de 2009.



Aquí però, teniu la imatge del text que fa referència als contenidors soterrats.
top