Ahir dia 27 de novembre un grup de veïns vam decidir constituir-nos en Plataforma en defensa del PAP amb l'objectiu d'evitar la desaparició que pretén el el govern municipal de CiU d'aquest sistema de recollida selectiva de la brossa.
En aquest bloc trobareu la informació que vagi generant la Plataforma.
Podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a l'adreça endefensadelpap@gmail.com.
El proper dimarts dia 4 de desembre a les 8 del vespre la Plataforma es reunirà de nou als locals municipals de la plaça Carles Trias. Hi esteu tots convidats.

1 comentaris:

Anònim ha dit...

Ens ha costat, i tant que ens ha costat, però hem aconseguit que Vilassar fos un model de poble a seguir en quant a la manera de reciclar. Està clar que encara hi havia moltes coses a millorar en aquest sistema de recollida, però el que no podem fer és tornar enrere, fent un pas de cranc gegant. Però què ens està passant? En un moment on sembla que tothom s'està sensibilitzant per problema global del canvi climàtic, i que les mesures ecològiques han d'anar en direcció creixent, tornarem a instaurar al nostre poble el clàssic sistema de recollida ( a l'antiga) on només reciclarà aquell que tingui una especial compassió pels nostres descendents. Està clar que d'aquesta manera segur que no s'amortitzaran tots els costos que ens han ocasionat aquest sistema de recollida, com petendran dir alguns, però es que arà la inversió destinada al sistema de deixalles serà encara més gran, i menys ecol·lògica? Si si... com veieu anem a contracorrent!!

top