Envia'ns la teva opinió

Què opines del PAP?
Com el milloraries?
Envia'ns la teva opinió. Només cal que cliquis a l'enllaç de comentaris que hi ha sota aquest missatge.
Gràcies

3 comentaris:

PSC-VdM ha dit...

L'Agrupació socialista de Vilassar de Mar, un cop coneguda la constitució de la Plataforma en defensa del PAP i després d'haver assistit a les dues primeres trobades per conèixer el seus objectius, manifesta la seva adhesió a la Plataforma.

El sistema porta a porta ha demostrat ser el més respectuós i eficient amb el medi ambient; l'hàbit efectiu de reciclatge assolit a les llars i comerços no pot deixar-se perdre. Per això apostem decididament en el sistema porta a porta per al que hem treballat, millorant-lo i fent-lo evolucionar.

PSC-VdM

Sep ha dit...

Estic totalment convençut que si CIU enlloc de fer la guerra al PAP (o al tripartit) hagués anat a favor i fins i tot neutral, avui estariem reciclant un 80-85% de la població´això voldria dir que la recollida seria molt favorable i el cost de la mateixa seria molt inferior a l'actual al generar entrades pels diferents components del reciclatge.

El que és incomprensible s que per una guerra per conquerir el "poder" tirin a terra el millor que podem fer per el medi ambient (canvi climàtic). Ara tornaran els contenidors al carrer, pobrets els que els hi toqui al davant, mes merda, menys reciclatge, menys aparcamanets i més escombreries a cremar...

Si a Canet de Mar funciona el PAP, perquè no ha de funcionar a Vilassar de Mar? En que som diferents? Potser a Canet van tota a una amb el que tracta de medi ambient?.

Sep Labarta

TONI ha dit...

La gent per lo general es bastant porca i necessita que l'ensenyen. CIU ho va veure clar desd el principi: diré que treuré el PAP i en votarán les marujes que no volen reciclar. El que no sabien es que en aquest poble hi han moltes dones que tenen la casa neta 'com una patena' pero no miren el que hi ha al carrer. Vamos, que son marranotes i els ha vingut de perla aquest alcalde. ¡quina vergonya!

top