DENUNCIEM EL FRACÀS DEL SISTEMA DE CONTENIDORS

d

DENUNCIEM PÚBLICAMENT I DE MANERA ENÈRGICA EL FRACÀS DEL SISTEMA DE CONTENIDORS I DEMANEM QUE TORNI EL SISTEMA PORTA A PORTA (PAP) A VILASSAR DE MAR

Cada dia que passa, s’evidencia més que el sistema de recollida selectiva amb contenidors al carrer, és un FRACÀS estrepitós:

- contenidors desbordats,

- incompliment de l’horari d’ús dels contenidors,

- brossa als carrers i a les papereres,

- barreja indiscriminada de la brossa,

- “illes ecològiques” convertides en abocadors,

- i una pudor permanent i indescriptible.

La instal·lació dels contenidors al carrer ja va suposar un pas enrera: es va “arrasar” i menysprear tot el que s'havia construït amb la pedagogia que tant li falta a aquest equip de Govern.


Pedagogia, que si l’equip de govern hagués utilitzat fent campanyes de sensibilització i informació, avui (potser) no estaríem parlant d’aquest fracàs. I (potser) tampoc seria tant evident la falta d’interès i compromís que té l’equip de govern amb el medi ambient, la salut pública i la població de Vilassar de Mar.

I mentre aquest equip de govern de fa la vista grossa, a Arenys de Mar aposten per el porta a porta (PAP) i a Sant Vicenç de Montalt se sanciona l’abandonament de brossa al carrer.

A Vilassar de Mar, ja fa temps que anem contracorrent. I el preu que haurem de pagar, serà molt alt.


DENUNCIEM PÚBLICAMENT I DE MANERA ENÈRGICA EL FRACÀS DEL SISTEMA DE CONTENIDORS I DEMANEM QUE TORNI EL SISTEMA PORTA A PORTA (PAP) A VILASSAR DE MAR

b

top