ÈXIT DE PARTICIPACIÓ EN L'ACTE DE PRESENTACIÓ OFICIAL

Pap
View more presentations from endefensadelpap.
La Plataforma en Defensa del Pap ja està legalitzada. Acte de Presentació Oficial: fets, accions i resultats.


L'acte que va tenir lloc ahir al vespre, va comptar amb la presència d'un centenar d'assistents. En aquest acte es va fer un repàs de totes aquelles activitats i tota la feina feta des del mes de novembre del 2007, fins a data avui.


També es vàren analitzar els primers resultats de la recollida selectiva dels que disposa la Plataforma i es va convidar a l'equip de govern a tenir un debat públic per tal de contrastar aquests resultats.

Finalment, es van presentar els objectius futurs de la Plataforma, ara ja com Associació Plataforma en Defensa del PAP i MEDI AMBIENT, per tant ampliant el marge d'actuació cap a altres àmbits.


Com sempre, la Plataforma resta oberta a qualsevol suggeriment, queixa o aportació.

Us recordem que la Plataforma es reuneix cada dimarts a l'Ateneu Vilassanès a les 20h00 del vespre.


Gràcies a tots i totes per la vostra assistència i partcipació!

Ha estat un èxit!
k

3 comentaris:

Rosa mª. ha dit...

Benvolguts components de la plataforma: Fa tems que us volia escriure, però raons personals em mantenen al marge de moment.
Tot i això no em puc estar de felicitar-vos sincerament i manifestar la meva admiració a la constància que heu tingut durant tot aquest temps de lluita, per una causa que, per molts estava perduda des del primer dia del nou govern.
Vull comentar un parell de coses ,primer respecte als horaris de treure la brossa us vull dir que si a més a més de reciclar per convenciment, d’anar a tirar-ho lluny de casa,(últimament no recordo haver sortit de casa a peu, sense dur una bossa de brossa a la mà), hem posen horari, us prometo que no reciclo més.
I segur que m’enteneu quan us digui que en el meu carrer no hi ha contenidors, ni al carrer de sobre, ni al de més amunt.. que per treure la bossa he de travessar la carretera de Cabrils, la riera i anar al Passatge A Pou . Si vull caminar una mica mes, puc fer 50 m. de dret cap al C/. Sant Magí o dels Jardins i allà puc trobar una nova bateria de contenidors) o bé puc anar des de la Riera fins a “La Caixa” passejant la brossa clar.! Sovint quan vaig o vinc penso en la gent gran que tenen dificultats per carregar les bosses, manca de força per obrir els contenidors o alguna incapacitat motora.. i no cal dir que ens juguem la vida cada vegada que s’ha de travessar la Ctra. De Cabrils. Moltes vegades sobre tot al hivern quan fa fred i mandra sortir de casa a la nit, agafo les bosses, les carrego al cotxe, busco una” illa” camí de la feina i les descarrego allí.
Resumint, mentre hi hagi contenidors al carrer, jo traure la brossa a l’hora que a mi em vagi bé, procurant sempre ser cívic i no molestar ni afectar ningú.

I el segon comentari es refereix a la composició de les illes de contenidors, no sé exactament si existeix una normativa per a la seva implantació en la ciutat (BCN) o bé com a filosofia pràctica , en tot cas em sembla útil reflexionar-hi una estona al menys.
L’altre dia i per casualitat un professor va comentar el treball de camp d’un dels seus alumnes i ens va preguntar al auditori si sabíem per quin motiu el contenidor verd es posava al mig de tota la bateria... Com que ningú no ho sabia, l’home va explicar que era per evitar la propagació d’un possible incendi en un dels altres contenidors, ja que el vidre no és inflamable i faria de barrera en aquest supòsit.. Vaig proposar-me donar una volta pel meu poble i encara no he trobat cap illa amb aquesta combinació. Deu ser per que ni els mateixos que els posen tenen clar on han d’anar...
rosa mª

Pere ha dit...

Benvolguts i benvolgudes,

En primer lloc us voldria felicitar, per la vostra tasca en tot aquest temps i per l'exit en la presentació oficial com associació.
Us pregaria un aclariment. Al llarg de les explicacions em va semblar que no es donava la dada de els valors de les carateritzacions, es a dir, quin percentatge de residu que no correspon s'ha barrejat amb la fracció corresponent. Aquesta dada em sembla molt rellevant per valorar el servei.
Us agrairia m'informessiu d'aquest tema.

gràcies i endavant

Unknown ha dit...

Rosa Mª i Pere, gràcies per els vostres comentaris i ànims. Prenem nota de les vostres suggerències i demandes. El blog ha estat aturat uns dies per motius aliens a la Plataforma. Us demanem disculpes doncs, si esperaveu una resposta més ràpida.

top