Video i Recull Fotogràfic Acte de Cloenda

p
En aquest enllaç podeu veure un recull fotogràfic de la jornada.

Des d'aquí volem agraïr a tothom qui es va acostar a l'acte, així com també, un agraïment especial per la Regidora de Medi Ambient d'Argentona, Assumpta Boba i el President de la Xarxa de Municipis Catalans per a la recollida selectiva PAP i Alcalde de Riudecanyes, Josep Mª Tost, per haver fet amablement el desplaçament.

I en aquest enllaç podeu veure el video introductori de l'acte de cloenda de temporada, cel·lebrat el divendres 11 de juny a la Sala Mossèn Galbany de Vilassar de Mar.


Video Introductori Acte de Cloenda 3a Temporada from Endefensadelpap on Vimeo.

2 comentaris:

Jos Petit ha dit...

Unes línies per felicitar-vos i encoratjar-vos per la feina que feu.
L'acte va estar molt bé encara que esperavem tots plegats més persones.
Destaco de tot el comentari de l'alcalde de Riudecanyes (que va deixar molt clar que una cosa són les bones pràctiques municipals i l'altra el tacticisme polític) en el sentit que Vilassar de Mar és conegut i serà recordat pel pas enrera en la gestió dels seus residus.

Unknown ha dit...

Hola, gràcies per el teu missatge i presència a l'acte.
Si, tots i totes esperàvem més quorum, però a vegades hi ha coses que no podem controlar, altres actes, poca implicació, etc... la plataforma ha fet la seva reflexió en relació a aquest tema i n'hem pres nota.

La presència del senyor Tost i la senyora Boba, va ser un privilegi i una taula de luxe.
Les seves experiències, properes i compromeses amb el reciclatge i concretament, amb el porta a porta, és un fet que no es pot deixar passar.

Informació, implicació, compromís, educació, sensibilització...
Tots aquests conceptes han d'estar lligats al reciclatge i el medi ambient.

Les paraules i el recolzament (sobretot del senyor Tost) són molt importants per la plataforma i en extensió, per Vilassar de Mar, que malauradament, el nostre alcalde i equip de govern, es dediquen a escampar una imatge que no té.

Ens va fer molta il·lusió la seva assistència com a ponents, doncs sempre és interessant escoltar les experiències de municipis (ben propers) en relació al pap.

La nostra visita al Pais Vasc i la seva presència a l'acte, comencen a canviar la imatge que lamentablement projecta Vilassar de Mar.

El compromís de l'entorn i el poble (tant a nivell civil com polític) ha estat la gran mancança tot aquest temps. És molt difícil existir sense un recolzament directe i institucional. Nosaltres tenim força, il·lusió, compromís, ganes, temps... però l'actitud dels grups polítics ha estat escassa i poc compromesa.
A part de la gran mancança, és el gran repte de cara a la temporada vinent.

Bé,
gràcies altra vegada per el temps dedicat a la plataforma.

Bona Festa Major!

top