Energia Sostenible?

 p

Vilassar de Mar aprova (17/03/07) el Pla d’Acció d’Energia Sostenible de Vilassar de Mar, 2011-2020 (PAES). 

Enllaçat a aquesta notícia i agafant de referència les entrevistes que el diari El Punt ha fet als alcaldables de Vilassar de Mar, volem parlar sobre un dels dos temes que s'han parlat, i que ens semblen interessants.
(Enllacem les entrevistes al final de l'entrada)

1-Després de quatre anys de govern amb majoria absoluta de CIU, se segueix parlant i se segueix preguntant sobre la recollida selectiva Porta a Porta, com a gran tema de debat i interès polític. 
Cel·lebrem des d'aquí aquesta victòria, no s'ha pogut ensorrar (malgrat l'elevat nombre de bateries de contenidors soterrats a Vilassar de Mar)  el debat sobre la recollida i els seus sistemes.

2-La nova il·luminació al Passeig Marítim de Vilassar de Mar. El pla d'Acció Sostenible dóna com a opció eficient les bombetes de baix consum, com les que s'han instal·lat a la nova il·luminació al Passeig, però nosaltres ens preguntem...si s'han canviat per tenir estalvi energètic, seria lògic si de cada una vella en posem una de nova, però si en posem tres, on és realment l'estalvi? On abans hi havia un fanal, ara se n'ha posat tres...

Entrevista a Enric Flamerich
Entrevista a Jaume Marfà
Entrevista a Joaquim Ferrer 
Entrevista a Jordi Bartrolí
Entrevista a Montse Gual





top