Preguntes sense resposta...

.
.
Ahir, al debat organitzat per Vilassar Ràdio, vam poder escoltar les propostes dels 8 alcaldables de Vilassar de Mar.
Nosaltres hi vam ser i la recollida de la brossa i el canvi de sistema fet per CIU ara fa quasi 4 anys, encara està sobre la taula. Per a nosaltres és una gran victòria, doncs el Porta a Porta no ha estat eliminat al 100%, encara tenim un terç de recollida comercial que es fa Porta a Porta Ens felicitem de la feina feta durant aquests anys.


Ens hagués agradat però, que durant aquesta legislatura, l'equip de govern hagués estat més obert, dialogant i tolerant amb la nostra Associació. No ha pogut ser durant aquest temps, esperem que el proper equip de govern que surti d'aquestes eleccions, ho sigui i estigui més disposat a escoltar tothom, incloent-t'hi aquelles Associacions, particulars, etc amb el qui no comparteixin les idees.

Recuperant el fil del debat d'ahir a la nit, volem deixar escrit que la pregunta que va fer l'Associació al senyor Ferrer, no va tenir resposta. Davant d'una imatge on s'hi podien veure illes de contenidors en superfície desbordades de brossa, l'Associació es pregunta..."si aquest és el model de poble per l'equip de govern (implantant el canvi de sistema) i tenint en compte que no hi hagut consens ni participació a l'hora de decidir si canviar el sistema o millorar-lo, quines mesures estan previstes per a evitar els sobreiximents i els abocaments contstants i que actualment podem trobar als carrers de Vilassar de Mar? S'ha fet un excercici de previsió per tal d'evitar-ho?

Encara estem esperant la resposta del Senyor Ferrer...
top