Insistim: ens estan enganyant!


La Plataforma en defensa del PAP vol denunciar la manipulació i ús partidista que l'equip de govern de CiU està fent dels mitjans públics de comunicació i l'engany al que està sotmetent a la població de Vilassar de Mar.

El passat mes de març, la Plataforma va presentar un escrit davant del Síndic. L'escrit feia referència a la falta de normativa del nou sistema de recollida de residus, al presumptament il·legal procés d’adjudicació del Servei i a la sistemàtica negació per part de l’Ajuntament, a lliurar la documentació requerida per la Plataforma.

De tot això, l'Ajuntament no n’explica res. I encara menys dels requeriments que el Síndic de Greuges ha fet a l'Ajuntament de Vilassar de Mar en la mateixa carta que ens ensenyen (a mitges). No ens expliquen que el Síndic ha tornat a requerir a l’Ajuntament de Vilassar de Mar, la necessitat d'aprovar la modificació de l'actual ordenança reguladora del servei de recollida de residus. Tampoc ens expliquen que el Síndic recorda la obligació de posar a disposició de la Plataforma els documents sol·licitats al respecte i tampoc ens expliquen que el Síndic no es pronuncia respecte l'adjudicació, doncs no té competència per fer-ho i en qualsevol cas, tot allò referent a l’adjudicació del servei, es troba sota un procés judicial i serà finalment un jutge qui amb les competències que li pertoquen, es pronunciï.


Podeu llegir la carta als següents enllaços:

carta síndic 1de3 / carta síndic 2de3 / carta síndic 3de3




top