Publicacions diverses


Dia rera dia, apareixen a diferents mitjans de comunicació, diverses publicacions que ens animen a continuar treballant per recuperar, d'una manera millorada, el sistema de recollida d'escombraries Porta a Porta.

Totes aquestes publicacions ens demostren també, que no estem sols i que l'actual sistema de recollida d'escombraries de Vilassar de Mar, ni agrada ni satisfà a la població: podors, carrers bruts i bruticia repartida per el poble, fan cada dia més difícil conviure amb els contenidors.



Carta-denúncia d'una familia apareguda al Setmanari La Clau (2 octubre 2008)
Foto del lector, apareguda a "El Periódico de Catalunya"


No podem deixar de denunciar tampoc, la falta de compromís que l'actual equip de govern de Vilassar de Mar, mostra sense cap vergonya, amb la població, permetent el mal funcionament del sistema de contenidors, doncs no existeix cap normativa, no existeix cap seguiment, ni control ni cap tipus de sanció que evitin les conductes incíviques que ens trobem avui als carrers de Vilassar de Mar.

Actituds com les de l'Ajuntament d'Argentona, ens mostren que la dinàmica del nostre equip de govern, no està essent la correcta i que ens porta a una situació de desastre municipal.

Noticia apareguda en la publicació de la Generalitat GenCat, en la que ens explica la obligatorietat per llei, de la recollida de la fracció orgànica
Noticia apareguda a LA VANGUARDIA, que recull la proposta del Fiscal del Medi Ambient, d'endurir els delictes contra el medi ambient
top